Rikke Dybdahl scorede thyboernes eneste mål Kristi himmelfarts dag. Arkivfoto: Henrik Louis

Uvejr drillede formsvage FC Thy

FC Thy er fortsat uden sejr efter pokalsensationen store bededag

13. maj 2021 kl. 16:11

FODBOLD: Pokalvinderne FC Thy-Thisted Q havde Kristi himmelfarts dag begivet sig ud på en større udflugtstur mod nordsjællandske Farum, som ventede i mesterskabsspillet.

Kampen blev udskudt med 15 minutter på grund af uvejr i form af torden.

FC Nordsjælland - FC Thy-Thisted Q 5-1

Mål: 1-0 Cecilie Larsen (20. minut), 1-1 Rikke Dybdahl (21. minut), 2-1 Ashley Riefner (28. minut), 3-1 Cecilie Larsen (39. minut), 4-1 Anna Karlsson (47. minut), 5-1 Florentino Olar (93. minut)

Bliver man i det meteorologiske hjørne, begyndte kampen da også som lyn og torden.

To mål på et minut blev således en realitet, da først FC Nordsjælland i det 20. minut og herefter FC Thy ramte plet.

FC Nordsjælland kom foran for anden gang i kampen omtrent ti minutter senere.

Nordsjællænderne scorede endnu et mål før pausen. Stillingen efter de første 45 minutter hed 3-1.

Anden halvleg begyndte ikke meget for thyboerne, der efter bare tre minutter af denne kom yderligere bagud.

Nordsjællænderne havde dog skruet ned for blusset i modsætning til første halvleg, men i kampens tillægstid scorede Farum-mandskabet endnu en gang.

FC Thy-Thisted Q har nu tabt fem kampe i træk i mesterskabsspillet og er noteret for tre point efter seks kampe.