Tilbagevendt kaptajn førte an, da Mors-Thy vandt målfest

Emil Bergholt blev topscorer i Mors-Thys sejr i kvalifikationsspil

10. april 2021 kl. 15:37
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:39

HÅNDBOLD: Mors-Thy Håndbold åbnede lørdag eftermiddag kvalifikationsspillet i HTH Herreligaen med en sejr, da udekampen mod Fredericia blev vundet med 39-33.

Mors-Thy gik ellers til pause efter en målrig første halvleg nede med 20-22, men i anden halvleg fik Søren Pedersen bedre fat i målet, og så kunne gæsterne køre en forholdsvis komfortabel sejr i land.

Fredericia - Mors-Thy Håndbold 33-39 (22-20)

Stillinger undervejs: 5-3, 10-8, 13-11, 18-16, 22-20, 23-24, 25-26, 27-31, 29-34, 31-37

Topscorer, Fredericia: Kasper Young 6

Mål, Mors-Thy: Emil Bergholt 6, Mads Hoxer 5, Allan Toft Hansen 4, Bjarke Christensen 4, Erik Toft 4, Sander Øverjordet 3, Jonas Gade 3, Lasse Pedersen 3, Jacob Hessellund 3, Marcus Midtgaard 3

Udvisninger: Fredericia 2, Mors-Thy 3

Mors-Thy Håndbold gav i kampen comeback til anfører Emil Bergholt, der kvitterede ved at blive sit holds topscorer. Henrik Tilsted er til gengæld stadig ude med en hjernerystelse.

Sejren betyder, at Mors-Thy nu har tre point i kvalifikationsspillet. Der er dog ikke andet end pengepræmier på spil, fordi Århus Håndbold i kraft af næste sæsons sammenlægning med Skanderborg allerede er dømt til nedrykning.

Næste opgave for Mors-Thy er på lørdag på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg.