Laus Østervig Nielsen blev matchvinder for Thisted i Holstebro. Arkivfoto: Bo Lehm

Thisted tog et vigtigt skridt mod top-seks

Thyboerne hentede tre vigtige point i Holstebro

25. april 2021 kl. 15:04
Opdateret 12. maj 2022 kl. 15:40

FODBOLD: Thisted FC tog søndag et vigtigt skridt i jagten på en plads i top-seks i 2. division, da udekampen mod Holstebro Boldklub blev vundet 2-1.

Med sejren kravlede Thisted op på tredjepladsen i 2. divisions pulje 1.

Der er otte point op til Jammerbugt på den førsteplads, der giver oprykning til den næstbedste række, men omvendt er der fem point ned til nummer syv med seks kampe tilbage. Nummer to til seks skal spille i den tredjebedste række i næste sæson.

Thisted tog føringen efter 22 minutters spil i Holstebro på mål af Mathias Myrthue. Fire minutter senere udlignede hjemmeholdets Andreas Killerich, men små 20 minutter inde i anden halvleg afgjorde Laus Østervig Nielsen kampen til Thisteds fordel.