Arkivfoto: Lars Pauli

Gassen gik af Mors-Thy i sæsonens sidste hjemmekamp

Det startede fint for Mors-Thy, men nordvestjyderne blev kørt over i anden halvleg

17. april 2021 kl. 15:34
Opdateret kl. 15:41

HÅNDBOLD: Der var ikke andet end æren på spil for Mors-Thy Håndbold, som lørdag eftermiddag tabte med 21-27 til Ribe-Esbjerg i sæsonens sidste hjemmekamp i HTH Herreligaens kvalifikationsspil.

Det var puljens førsteplads Ribe-Esbjerg, der gæstede rækkens andenplads. Og det var altså førstepladsen, som trak sig sejrrigt ud af duellen.

Det var ellers en helt lige kamp gennem første halvleg, hvor de to hold skiftevis tog føringen. Jævnbyrdigheden viste sig også på måltavlen, da holdene gik til pause ved stillingen 14-14.

Mors-Thy Håndbold - Ribe Esbjerg 21-27 (14-14)

Stillinger undervejs: 1-1, 5-4, 8-7, 11-10, (14-14), 15-16, 17-17, 17-22, 17-25

Mål, Mors-Thy: Emil Bergholt 5, Erik Toft 4, Viktor Bergholt 3, Allan Toft Hansen 2, Bjarke, Jonas Gade 2, Lasse Pedersen 2, Jacob Hessellund 2, Jacob Mikkel Hansen 1

Topscorer, Ribe-Esbjerg: Runar Karason 7

Udvisninger: Mors-Thy 3, Ribe-Esbjerg 3

Efter pausen kom gæsterne bedst fra start og tog en hurtig føring på to mål.

Mors-Thy kom kortvarigt tilbage på 17-17, men derfra indtraf en regulær scoringskrise for hjemmeholdet. Det udnyttede Ribe-Esbjerg til at lukke kampen og bringe sig på 17-26.

Værterne fik til sidst pyntet lidt på stillingen med slutresultatet 21-27.

Mors-Thy spiller sæsonens sidste kamp i HTH Herreligaen på lørdag ude mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.