Arkivfoto: Lars Pauli

FC Thy tabte sæsonpremiere til de danske mestre

Thyboerne var oppe imod overmagten, da første ligakamp i den nye sæson blev afviklet på udebane mod de danske mestre fra HB Køge

07. august 2021 kl. 16:57

FODBOLD: FC Thy fik en hård start på den nye sæson Gjensidige Kvindeligaen, da thyboerne lørdag tog til Sjælland for at møde de danske mestre fra HB Køge. Det blev en sejr på 3-1 til hjemmeholdet, der i høj grad dominerede opgøret mod pokalmestrene fra Thisted.

I de døende minutter af første halvleg kom HB Køge for første gang foran.

Kort inde i anden halvleg slog Vibeke Hedegaard Andersen til, da hun fulgte op på Mathilde Kjeldgaards mislykkede afslutning. Fra klos hold satte den 18-årige Thy-spiller sin afslutning ind til en udligning.

Der nåede dog ikke at gå mere end et minut, før HB Køge igen skød sig i front. På en omstilling kom Sofie Hornemann til en sikker afslutning til 2-1 til hjemmeholdet. I overtiden lukkede de danske mestre så opgøret, der endte 3-1.

HB Køge - FC Thy 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Madalyn Pokorny (45. minut), 1-1 Vibeke Hedegaard Andersen (52. minut), 2-1 Sofie Hornemann (53. minut), 3-1 Madalyn Pokorny (90. minut)

FC Thy-startopstilling (4-3-3): Maja Bay Østergaard - Beate Marcussen, Line Saustrup Kristensen, Olivia Bergmann, Signe Rahbek Damsgaard - Matilde Kjeldgaard, Malene Sørensen, Camilla Nielsen - Beate Marcussen, Rikke Dybdahl, Vibeke Hedegaard Andersen