Thisted FC vandt Thymesterskabet i fodbold - igen-igen

Det blev atter Thisted FC der kunne hæve pokalen efter årets Thy Mesterskab i fodbold blev afholdt på Hørdum Stadion

13. august 2021 kl. 09:01

Men trods at TFC altid er en mægtig modstander i mesterskabet blandt topholdene i Thys serieklubber, så er det populært for klubberne at deltage i den traditionsrige sommerturnering, der blev afgjort i uge 31.

- For klubberne er det en god gang træning før sæsonstart. Men også en hyggeturnering, hvor man ser frem til at mødes i kamp - uanset hvilken række man spiller i. Der er altid kæmpestor opbakning, fortæller Carl Møller, stævneansvarlig og medlem af bestyrelsen i Koldby Hørdum IF, der er arrangør af mesterskabscuppen.

Også for publikum er det populært at komme og bakke ens hold op på Hørdum Stadion, hvor mesterskabet altid spilles.

- Trods at vi måtte udskyde de første kampe en dag på grund af lyn og torden, så var alle tre spilledage godt besøgt.

Der er præmier for 5.000 kroner at kæmpe om: 3000,- kroner til A-puljen og 2000,- til B-puljen.

A-pulje-finalen blev et opgør mellem Thisted FC og HVA Sudthy (Hurup-Vestervig-Agger).

Her vandt TFC 2-1 på mål af Frederik Olsen og Asger Furbo. Hurups mål blev scoret af Jakob Steensgaard.

B-puljefinalen stod mellem Nors BK og FS Midtthy.

Her vandt Nors B K 1-0 på et mål af Sune Brink.

Følgende hold deltog: Thisted FC, Hurup-Vestervig-Agger IF, Koldby Hørdum IF, Midtthy FS, Frøstrup Hannæs-Nordthy, Nors BK, Hanstholm IF, Klitmøller IF, Hillerslev Sport, Sjørring BK.

Derudover var også Nordvestmors BK tilmeldt - men måtte melde afbud.

På afbuddet deltog i stedet Struer-Humlum.

Thy Mesterskabet vender tilbage næste år.

Stævnet er sponseret af Det Nordjyske Mediehus, Andelskassen Midtthy, Tican, Nybolig Thy-Thyholm, J Hundahl og Red Office Konpap,