Mennesker

Beskidt og hårdt: Sejr til Thyrytter ved årets sidste cykelløb

Thy Cykle Ring tog søndag 24. oktober sæsonens anden sejr, da Mikael Hedegaard var først over stregen i D-klassens efter et vådt, beskidt og hårdt løb i ”Svinetruget” ved Klarup øst for Aalborg

26. oktober 2021 kl. 09:50
Opdateret kl. 12:34

Thy Cykle Ring tog søndag 24. oktober sæsonens anden sejr, da Mikael Hedegaard var først over stregen i D-klassens efter et vådt, beskidt og hårdt løb i ”Svinetruget” ved Klarup øst for Aalborg. Mikael Hedegaard, der kører sin første sæson, stak alene på næstsidste omgang og holdt hele vejen hjem.

Løbet i Klarup ved Aalborg var finale efter tre cykelløbsdage i det nordjyske - i Hjørring fredag og i Hanstholm lørdag. Tre løb der tilsammen udgør cuppen 3-dage i Nord.

Også på hjemmebanen i Thy var der fine placeringer til Thy-ryttere. B-rytter Nikolaj Hyldig tog en velfortjent tredjeplads efter at have været i udbrud det meste af dagen. Her var der også præmier til D-rytterne Mikael Lauridsen for en fjerdeplads, Mikael Hedegaard for en sjetteplads og Sebastian Røge Hamer tog niendepladsen i spurten.

Efter tre dages løb lykkedes det de to Thy ryttere at komme på det samlede podie, med en andenplads til Mikael Hedegaard og tredjepladsen til Mikael Lauridsen.

Ved fredagens enkeltstart blev det til en 4. og 6. plads ved Mikael Hedegaard og Mikael Lauridsen.

Desværre var en af klubbens ryttere uheldig og styrte ved søndagens løb.

Nikolaj Hyldig skred i svinget efter en undvigemanøvre for at undgå at påkøre en bil der var kommet ind på ruten. Det kostede et brud i underarmen og gips i tre uger. 3 Dage i Nord vender tilbage med forventet tre gange så mange cykelryttere som de 230, der deltog ved årets sene ”Corona-udsatte” udgave.

Det bliver 16.-18. april 2022 - hvor der ventes deltagelse fra mange ryttere fra Sverige og Norge. Løbet i Hanstholm bliver 17. april.